Gegevens van de Stichting

Stichting Heart for Romania

De Stichting Heart for Romania is opgericht eind 1998 en heeft als doel het verlenen van kleinschalige humanitaire hulp aan personen en instellingen in de sociale,-medische en onderwijssector in de regio Sibiu in Roemenië. De Stichting heeft geen specifieke godsdienstig/religieuze achtergrond.De Stichting is eind 1998 opgericht door Jos en Annie Gisberts.
De Stichting is voor haar projecten geheel afhankelijk van donaties en giften. Zij werkt uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers.De vrijwilligers zien er ter plaatse in Roemenië op toe dat de giften en donaties ook daadwerkelijk aan het beoogde doel worden besteed. De vrijwilligers reizen voor eigen rekening naar Roemenië.

Het Stichtingsbestuur wordt gevormd door:

  • Voorzitter/penningmeester: Jacques Janssen, Adres: Visserstraat 12, 6067 CE Linne, tel: 0475-463543.
  • Bestuurslid: Loes Peerboom, Merummerbroekweg 1A, 6049 CW Herten, tel:0475-311679

De Stichting Heart for Romania is een ANBI erkende Stichting.
Fiscaal nummer: 8141.27.824