Wie zijn wij?
VOOR HET INLEVEREN VAN KERSTPAKKETTEN ZIJN DE LOODSEN AAN DE PASWEG 6 IN PANHEEL EENMALIG GEOPEND OP:
VRIJDAG 15 OKTOBER 2021 VAN 16.00 - 19.00 UUR EN
ZATERDAG 16 OKTOBER VAN 10.00 -16.00 UUR


De Stichting Heart for Romania is opgericht eind 1998 en heeft als doel het verlenen van kleinschalige humanitaire hulp aan personen en instellingen in de sociale,-medische en onderwijs- sector in de regio Sibiu in Roemenië. De Stichting heeft geen specifieke godsdienstig/religieuze achtergrond.
De Stichting is eind 1998 opgericht door Jos en Annie Gisberts.

Doelstelling
De activiteiten van de Stichting zijn ontstaan uit toevallige contacten van de oprichters in 1996 met een artsenechtpaar uit Sibiu. Vanuit deze contacten zijn, na enkele jaren schriftelijke correspondentie, vanaf 1999 kleinschalige hulpprojecten gestart. De economische omstandigheden in Roemenië zijn voor een groot aantal inwoners nog steeds slecht te noemen. Ook de maatschappelijke instellingen en instellingen in de gezondheids- zorg zijn voor een groot deel voor hun kwaliteit en functioneren afhankelijk van buitenlandse hulp. Vanuit de behoefte om voor arme gezinnen en instellingen de omstandigheden te verbeteren organiseert de stichting twee keer per jaar hulptransporten naar Roemenie.


Ons logo